Manisa Devlet Hastanesi

Manisa Devlet Hastanesi

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğünün Manisa Şehir Hastanesi Ziyareti

Güncelleme Tarihi: 16/08/2018

* Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Şehir Hastaneleri ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığımız koordinasyonunda açılışına hazırlanan Manisa Şehir Hastanesinde yerinde inceleme ve değerlendirme çalışmalarının ardından Şehir Hastanesi açılış öncesi süreç değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

* Manisa Şehir Hastanesi yerleşkesi salonunda gerçekleşen toplantıda; Şehir Hastanesi Koordinasyon Daire Başkanımız Sayit ÇELEBİ, İdari Hizmetler ve İletişim Yönetim Dairesi Başkanı Ali ÖZHAN, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Sistem Yönetimi ve Bilgi Güvenliği Dairesi Başkanı M.Fatih ULUÇAM, Manisa il Sağlık Müdürü Dr. Necip YEMENİCİ, Manisa Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Ayhan KORKMAZ ile ilgili Müdürlük, başkanlık ve birim çalışanları,Müşavir Firma ve Yüklenici Firma yetkilileri ile katılımlarıyla düzenlenmiştir.

39184920_2127916450821636_5916965152783073280_n.png